Toyota batteri reparasjon

Service

HV hybrid batteri

Profesjonell reparasjon av batteri

TOYOTA

Hybridbiler bruker både standard brensel og elektrisk energi. Denne teknologien er stadig mer populær. Kjente, populære bilmerker, som Toyota, er villig til å tilby hybridbiler til sine kunder. Et HV-batteri er hjerte av hybridbilen. Et batteri skaper nok kraft til å bevege bilen. Det kan også opplades mens man kjører. Et HV-batteri i bl.a. Toyota Camry og andre hybridbiler er bildelen som brukes opp og må byttes etter noe tid. I tilfelle av problem med batterilading skal bilen vise feilmelding eller sjåfør oppdager at kapasiteten går ned. Da er det nødvendig å finne et profesjonelt verksted som reparerer batterier. Garanti burde følge med både reparasjon og batteribytte og selvfølgelig delen burde monteres profesjonell.
Hva betyr reparasjon av Prius batteri?

PRIUS BATTERI REPARASJON - HVA ER DET?

TOYOTA BATTERI REPARASJON - HVORFOR ER DET VERDT Å UTFØRE?

TOYOTA BATTERI REPARASJON - HVEM KAN GJØRE DET?

HVOR MYE KOSTER REPARASJONEN? HVOR LANG ER GARANTIEN?

PRIUS BATTERI REPARASJON - HVA ER DET?

Vår spesialitet er bl.a. reparasjon av HV batterier i Toyota Auris, Prius og andre. Det er veldig effektiv løsning som gir mulighet til å øke opptreden og kapasiteten til høyeste nivå. I denne prosessen skifter vi ødelagte moduler og reparerer andre slik at hybrid system skal fungere som det skal. Et batteri etter profesjonell reparasjon skulle fungere like godt som nytt.

HVORFOR ER DET SMART Å REPARERE ET HV BATTERI?

Den er ikke billig bildelen. Nye batterier hos forhandler koster mye penger. En av muligheter er å kjøpe et batteri fra en ødelagt bil. På vår nettside finner dere forklaring hvorfor det ikke er en god løsning. Den beste løsningen er å reparere et batteri eller bytte den til et nesten nytt med en garanti. Slik kan man spare mye penger med sikkerhet at man får et effektivt batteri med garantien.

HVOR MYE KOSTER Å REPARERE ELLER BYTTE ET HV BATTERI?

Prisen avhenger av bilmerke, bilmodell og antall av celler som må skiftes. Fast pris kan vi tilby for batteribytte. Vanligvis er det mye billigere enn å kjøpe et nytt batteri hos bilforhandler. Kostnader i mest populære Toyota modeller er ikke så høye. Effekter skal glede hver bileier. Slike batteriene testes til å skaffe sikkerhet og effektiv kjøring på vei. Dere kan gjerne ta kontakt med oss hvis dere har spørsmål eller vil spørre om prisen.

HVOR LANG GARANTI TILBYR VI?

HVEM KAN REPARERE ET HV-BATTERI?